Minstrelen- en Troubadourentocht

Op zondagmiddag 8 december 2019 trekt, na een jaar van afwezigheid, de Minstrelen- en Troubadourentocht weer door de binnenstad van Breda. Sinds de eerste editie in 2006 verplaatsen bij deze muzikale tocht niet de toeschouwers, maar juist de muzikanten van locatie naar locatie.

Met de Minstrelen- en Troubadourentocht gaan we in iets slankere vorm als duo van kroeg tot kroeg. Onder de naam Miss Jean (Jeanine Zuijderwijk en Marien van Zwol) nemen we het publiek mee op een interessante reis door de tijd (van de 60’s tot nu). Het repertoire bestaat uit gouden oude songs van bijvoorbeeld AC/DC, Kiss, Eagles, Bad Company, Tom Petty en Fleetwood Mac. Maar ook hedendaagse bands als Rihanna, James Bay en Lily Allen passeren de revue.

Wij starten om 15.00 uur café De Bruine Pij. Natuurlijk is bij alle locaties de entree gratis.

1500 De Bruine Pij
1530 Brandpunt
1600 Heeren van Breda
1645 Borrel Bar Breda