Nieuws

Live Onder Luifel Concerten

Volgens het weerbericht van de iPhone blijft het nog ff mooi weer… geen 35 graden zweet je een ongeluk, maar wel nog steeds lekker zomers 🌞🍉🍹🍦🍍💃 Dus als je zin hebt in een lekker drankje en gezellige meezingers…. kom dan vandaag gezellig langs een van onze favoriete kroegjes!!!

Terrasconcert bij Café De Bakkerij

Zondag 16 juni 2019 om 16.oou

Café de Bakkerij is een ouderwets bruin muziekcafé waar gezelligheid en een goede service hoog in het vaandel staan. Ruim 30 jaar een begrip in Zevenbergen en omstreken.

Het Café, bekend met zijn CAFE B-logo, schenkt 180 verschillende soorten biertjes. Hierdoor is Café De Bakkerij naast muziekcafé met veel live optredens, ook een echt speciaal bier café met een breed assortiment.

Het brouwen van een eigen bier begon als hobby. Na lang wachten, diverse pogingen en veel lol, is hun bier van eigen recept ontstaan. Het eerste bier van 6% is Blond Sneetje genoemd. Vervolgens is het assortiment uitgebreid en bestaat inmiddels uit diverse soorten bieren. Wekelijks wordt er met veel plezier gebrouwd in de Kerkstraat in Zevenbergen, waar de brouwerij is gevestigd. Het enige wat daarna nog ontbrak was een naam voor de brouwerij. Met de Bakkerij als thuisbasis was de naam ‘’Brood’’ voor hun brouwerij snel geboren. 

Op zondag 16 juni 2019 speelt MAMA JEAN van 16.00u tot 18.30u. Uiteraard bij goed weer op het terras. Kom gezellig langs voor een biertje, hapje en een muziekje!

MAMA JEAN plays Fleetwood Mac

In ons repertoire staan van meet af aan al een paar nummers van Fleetwood Mac. Wij vinden het een inspirerende band met veel variatie, muzikaliteit en vooral samenzang. We hebben ons een tijdje toegelegd op hun mooie oeuvre en hebben nu een heuse set opgebouwd met hun werk. 

Vandaag om 18.00u in de Café De Speeltuin tijdens Daar Rocken We Voor is de try-out van onze Fleetwood Mac set! Geen tributeband, gewoon MAMA JEAN plays Fleetwood Mac.

Kom gezellig langs. Na ons spelen nog vijf andere toffe bands!

POB parade in Café SAM SAM

Het was op paasmaandag tof spelen in Café SAM SAM tijdens de POB parade! Ondanks het extreem goede weer, toch behoorlijk wat aanloop.

Tijdens dit optreden hadden we een gastspeler. Job van Beek begeleidde ons op de cajon. Gaf een mooie extra drive aan onze nummers!

23e POBparade

Eastwood Christmas Rumble

MAMA JEAN maakte dit jaar deel uit van de The Eastwood Christmas Collective. Twee uitverkochte voorstellingen waarvan de laatste op kerstavond. What a way to start Christmas.

Met grote blijdschap maken we bekend dat door de waardering van het publiek bij deze kerstshow, een bedrag van €537,25 is opgehaald voor Roparun-team “Daar lopen we voor”.

Het team van “Daar Lopen We Voor” heeft in de afgelopen 8 edities een bedrag van ruim € 140.000 over kunnen maken op de rekening van Stichting Roparun om mensen te ondersteunen die leven met kanker onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De shows werden verzorgd door The Eastwood Christmas Collective. Een gelegenheidsformatie die dit jaar bestond uit Jeanine Zuijderwijk, Yvonne van Hoek, Marien van zwol, Marcel van Beek, Henk Jansen, Jan-Fedde Bakker de verteller en geestelijk vader René Frik. Wat een geweldige club om mee te mogen samenwerken, en zeer zeker niet te vergeten Nellie, Leonie en Joost van het geweldige theater de Schelleboom alles daar ademt sfeer uit en voelt als een warm bad.

Café Lievense

Op 22 december 2018 lekker gespeeld in Café Lievense.

Ben je al eens langsgeweest bij Café Lievense? Gelegen aan de karakteristieke haven van Breda, is Café Lievense de perfecte ontmoetingsplaats voor dagjesmensen, bedrijfsuitjes en liefhebbers van speciaalbier. Café Lievense is ook uitermate geschikt voor partijen, bijeenkomsten, bedrijfsborrels, lezingen en informatiedagen. Dit is mogelijk vanaf 10- tot 350 personen (maximaal 150 personen binnen en 200 personen in de cafétuin/biergarten).

Café Lievense organiseert ook regelmatig live optredens en beschikt over een uitgebreide bier- en borrelkaart. Café Lievense is een tijdloos bruin café voor jong en oud, met een knipoog naar de traditionele Engelse pub.