Nieuws

MOEKE 12 januari 2020

Op zondagmiddag 12 januari 2020 spelen we met MAMA JEAN bij het immer gezellige café Moeke in Ginneken Breda. Zet het alvast in je agenda!

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En zoals iedere Moeke zou doen, betaalt ze je internetkosten. Je hoeft dus alleen jezelf mee te brengen. En wat gezelschap.

Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Thee drinken in het gezellige grand café of een goed gesprek op Moeke’s terras, een biertje aan Moeke’s Bar, een goed bord eten uit Moeke’s Keuken of dansen op de tafel van Moeke. Bij Moeke is het altijd feest.

Want zeg nou zelf, iedereen houdt toch van Moeke?

Minstrelen- en Troubadourentocht

Op zondagmiddag 8 december 2019 trekt, na een jaar van afwezigheid, de Minstrelen- en Troubadourentocht weer door de binnenstad van Breda. Sinds de eerste editie in 2006 verplaatsen bij deze muzikale tocht niet de toeschouwers, maar juist de muzikanten van locatie naar locatie.

Met de Minstrelen- en Troubadourentocht gaan we in iets slankere vorm als duo van kroeg tot kroeg. Onder de naam Miss Jean (Jeanine Zuijderwijk en Marien van Zwol) nemen we het publiek mee op een interessante reis door de tijd (van de 60’s tot nu). Het repertoire bestaat uit gouden oude songs van bijvoorbeeld AC/DC, Kiss, Eagles, Bad Company, Tom Petty en Fleetwood Mac. Maar ook hedendaagse bands als Rihanna, James Bay en Lily Allen passeren de revue.

Wij starten om 15.00 uur café De Bruine Pij. Natuurlijk is bij alle locaties de entree gratis.

1500 De Bruine Pij
1530 Brandpunt
1600 Heeren van Breda
1645 Borrel Bar Breda

De maan van Yule

Ook dit jaar maakt MAMA JEAN onderdeel uit van The Eastwood Christmas Collective. Kaarten voor de nieuwe kerstvoorstelling “De Maan van Yule” zijn al te reserveren.

Een vers verhaal geschreven door Marij de Wit, aan u voorgelezen door meesterverteller Jan-Fedde Bakker, muzikaal ondersteund door Jeanine Zuiderwijk, Yvonne Hoek, Marien van Zwol, Marcel van Beek, Job van Beek, Henk Jansen en René Frik.

Dit jaar drie voorstellingen. Twee in Theater De Schelleboom in Oosterhout (zondag 22 december Matinee 14.00 uur en op kerstavond 20.00 uur) en één in Café Bel Air in Breda (maandag 30 december 20.00u).

Live Onder Luifel Concerten

Volgens het weerbericht van de iPhone blijft het nog ff mooi weer… geen 35 graden zweet je een ongeluk, maar wel nog steeds lekker zomers 🌞🍉🍹🍦🍍💃 Dus als je zin hebt in een lekker drankje en gezellige meezingers…. kom dan vandaag gezellig langs een van onze favoriete kroegjes!!!

Terrasconcert bij Café De Bakkerij

Zondag 16 juni 2019 om 16.oou

Café de Bakkerij is een ouderwets bruin muziekcafé waar gezelligheid en een goede service hoog in het vaandel staan. Ruim 30 jaar een begrip in Zevenbergen en omstreken.

Het Café, bekend met zijn CAFE B-logo, schenkt 180 verschillende soorten biertjes. Hierdoor is Café De Bakkerij naast muziekcafé met veel live optredens, ook een echt speciaal bier café met een breed assortiment.

Het brouwen van een eigen bier begon als hobby. Na lang wachten, diverse pogingen en veel lol, is hun bier van eigen recept ontstaan. Het eerste bier van 6% is Blond Sneetje genoemd. Vervolgens is het assortiment uitgebreid en bestaat inmiddels uit diverse soorten bieren. Wekelijks wordt er met veel plezier gebrouwd in de Kerkstraat in Zevenbergen, waar de brouwerij is gevestigd. Het enige wat daarna nog ontbrak was een naam voor de brouwerij. Met de Bakkerij als thuisbasis was de naam ‘’Brood’’ voor hun brouwerij snel geboren. 

Op zondag 16 juni 2019 speelt MAMA JEAN van 16.00u tot 18.30u. Uiteraard bij goed weer op het terras. Kom gezellig langs voor een biertje, hapje en een muziekje!

MAMA JEAN plays Fleetwood Mac

In ons repertoire staan van meet af aan al een paar nummers van Fleetwood Mac. Wij vinden het een inspirerende band met veel variatie, muzikaliteit en vooral samenzang. We hebben ons een tijdje toegelegd op hun mooie oeuvre en hebben nu een heuse set opgebouwd met hun werk. 

Vandaag om 18.00u in de Café De Speeltuin tijdens Daar Rocken We Voor is de try-out van onze Fleetwood Mac set! Geen tributeband, gewoon MAMA JEAN plays Fleetwood Mac.

Kom gezellig langs. Na ons spelen nog vijf andere toffe bands!

POB parade in Café SAM SAM

Het was op paasmaandag tof spelen in Café SAM SAM tijdens de POB parade! Ondanks het extreem goede weer, toch behoorlijk wat aanloop.

Tijdens dit optreden hadden we een gastspeler. Job van Beek begeleidde ons op de cajon. Gaf een mooie extra drive aan onze nummers!

23e POBparade