Terrasconcert bij Café De Bakkerij

Zondag 16 juni 2019 om 16.oou

Café de Bakkerij is een ouderwets bruin muziekcafé waar gezelligheid en een goede service hoog in het vaandel staan. Ruim 30 jaar een begrip in Zevenbergen en omstreken.

Het Café, bekend met zijn CAFE B-logo, schenkt 180 verschillende soorten biertjes. Hierdoor is Café De Bakkerij naast muziekcafé met veel live optredens, ook een echt speciaal bier café met een breed assortiment.

Het brouwen van een eigen bier begon als hobby. Na lang wachten, diverse pogingen en veel lol, is hun bier van eigen recept ontstaan. Het eerste bier van 6% is Blond Sneetje genoemd. Vervolgens is het assortiment uitgebreid en bestaat inmiddels uit diverse soorten bieren. Wekelijks wordt er met veel plezier gebrouwd in de Kerkstraat in Zevenbergen, waar de brouwerij is gevestigd. Het enige wat daarna nog ontbrak was een naam voor de brouwerij. Met de Bakkerij als thuisbasis was de naam ‘’Brood’’ voor hun brouwerij snel geboren. 

Op zondag 16 juni 2019 speelt MAMA JEAN van 16.00u tot 18.30u. Uiteraard bij goed weer op het terras. Kom gezellig langs voor een biertje, hapje en een muziekje!