Eastwood Christmas Rumble

MAMA JEAN maakte dit jaar deel uit van de The Eastwood Christmas Collective. Twee uitverkochte voorstellingen waarvan de laatste op kerstavond. What a way to start Christmas.

Met grote blijdschap maken we bekend dat door de waardering van het publiek bij deze kerstshow, een bedrag van €537,25 is opgehaald voor Roparun-team “Daar lopen we voor”.

Het team van “Daar Lopen We Voor” heeft in de afgelopen 8 edities een bedrag van ruim € 140.000 over kunnen maken op de rekening van Stichting Roparun om mensen te ondersteunen die leven met kanker onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

De shows werden verzorgd door The Eastwood Christmas Collective. Een gelegenheidsformatie die dit jaar bestond uit Jeanine Zuijderwijk, Yvonne van Hoek, Marien van zwol, Marcel van Beek, Henk Jansen, Jan-Fedde Bakker de verteller en geestelijk vader René Frik. Wat een geweldige club om mee te mogen samenwerken, en zeer zeker niet te vergeten Nellie, Leonie en Joost van het geweldige theater de Schelleboom alles daar ademt sfeer uit en voelt als een warm bad.